Пн. – Hд. 9:00 – 19:00

СИР “РІКОТА”

Рікотта сир, родом з Італії.

Рікотта з овечого молока має повітряну текстуру, ніжний, вершковий смак з легким солодким відтінком.

Рікотту можна використовувати в безлічі страв, від десертів до закусок. Її можна додавати до пасти, піци, використовувати як начинку для пирогів, а також робити з неї десерти, такі як тірамісу або чізкейк, запіканки, сирники.

Рікотта багата на білок, кальцій, вітаміни A і B12, а також інші корисні мікроелементи.

Рікотту можна їсти просто так, з фруктами, ягодами, медом або горіхами.

 

Виготовляється з овечого молока. Свіжа рікотта засолюється та залишається для дозрівання на період від 10 днів до 3 місяців, протягом якого вона втрачає 50% свого рідкого компонента.

Замовити

Телефон

+380 (96) 318 10 35

Email

laconukraine@gmail.com

Останні новини


  • Про нас


  • Ле МАРШРУТКА


  • Новини з ферми

Є питання?

У разі виникнення будь-яких питань наші контакти нижче

  • +380 (96) 318 10 35
  • laconukraine@gmail.com