Рікотта сир, родом з Італії.
Рікотта з овечого молока має повітряну текстуру, ніжний, вершковий смак з легким солодким відтінком.
Рікотту можна використовувати в безлічі страв, від десертів до закусок. Її можна додавати до пасти, піци, використовувати як начинку для пирогів, а також робити з неї десерти, такі як тірамісу або чізкейк, запіканки, сирники.
Рікотта багата на білок, кальцій, вітаміни A і B12, а також інші корисні мікроелементи.
Рікотту можна їсти просто так, з фруктами, ягодами, медом або горіхами.
Виготовляється з овечого молока. Свіжа рікотта засолюється та залишається для дозрівання на період від 10 днів до 3 місяців, протягом якого вона втрачає 50% свого рідкого компонента.
Замовити
Телефон
+380 (96) 318 10 35
laconukraine@gmail.com